Учні мистецьких шкіл Луцька зібрали гроші для бійців АТО

16 Жовтня 2017, 10:25
2068

Співом  і малюнками привітали захисників України вихованці луцьких шкіл — художньої та музичної №1 імені Фридерика Шопена.

Спільно з працівниками обласної бібліотеки для юнацтва концерт підготували із благодійною метою. Повідомляє телеканал «Нова Волинь».

Зібрані гроші діти і їх наставники передадуть військовому шпиталю у місті Покровськ Донецької області.

Концерт із нагоди Дня Захисника України в Луцькій музичній школі №1 імені Фридерика Шопена вже став традицією. Вихованці та їх наставники готуються до нього з особливим трепетом, каже директор закладу Ольга Чуріна. Адже діти співають заради тих, хто відстоює їх мирне майбутнє.

До підготовки концерту долучилась і головний бібліотекар обласної книгозбірні для юнацтва Любов Фрадинська. Розповідає: він має благодійну мету.

«Минулого року також був благодійний концерт, збирали на лікування айдарівця Олега Твердохліба. Ініціаторами благодійної акції є діти», – каже бібліотекар.

Пісні про Україну та її славних Героїв звучали цього дня зі сцени. І бажання кожного маленького артиста перепліталися, адже діти, як і дорослі, нині найбільше мріють про завершення військових дій. Зібрані на концерті кошти передадуть у місто Покровськ Донецької області на придбання стерильних перев’язувальних матеріалів для бійців.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром