Театральний майдан: на площі з’явився «халявний» інтернет

31 Грудня 2015, 12:37
2597 Джерело: lutskrada.gov.ua

 У відповідь на електронну петицію та з нагоди Нового року Луцька міська рада розпочала реалізацію проекту «Муніципальний інтернет».

Першим місцем, де у середу, 30 грудня, запрацював безплатний Wi-Fi-інтернет, став Театральний майдан, повідомляє прес-служба міської ради.

Презентувала проект представникам засобів масової інформації начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда.

Вона розповіла, що під’єднавшись до мережі за допомогою логіна LUTSK, кожен може автоматично потрапити на туристичний сайт нашого міста www.visitlutsk.com, який містить інформацію про усі події, що відбуватимуться в місті протягом новорічно-різдвяного періоду й далі. І увесь інтернет-простір буде у розпорядженні лучан.

У міськраді запевняють, що це лише перша точка доступу інтернету проекту Луцької міської ради «Муніципальний інтернет». Надалі передбачається впровадження вільних Wi-Fi- зон на майданах та площах Луцька. Партнером відкриття цієї точки доступу стало ПРАТ «Датагруп».

«Далі будемо вести перемовини з підприємством «Датагруп» щодо встановлення обладнання на Замковій площі, площі Возз’єднання, вулиці Ковельській. Будемо раді розглянути пропозиції лучан щодо необхідності встановлення Wi-Fi в інших мікрорайонах міста. Можливо це потрібно зробити біля залізничного вокзалу, площі біля парку культури і відпочинку імені Лесі Українки чи СНУ», - сказала Наталія Бунда.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром