Повідомили, скільки грошй виділили на перинатальний центр у Луцьку

13 Жовтня 2017, 19:32
9237 Джерело: https://pershyj.com

З Держбюджету на добудову перинатального центру спрямували 45 мільйонів гривень.

Це стало відомо на засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики, – пише Перший.

Так, пропонують  збільшити доходи обласного бюджету на 1 мільйон 158 тисяч гривень за рахунок субвенцій з районів. Ці кошти спрямують управлінню освіти, науки та молоді. Також виділять на придбання шкільних автобусів 1 мільйон 78 тисяч гривень та на ремонт даху професійного-технічного училища №22 селища міського типу Луків 80 тисяч гривень.  

Цим же розпорядженням здійснюється перерозподіл 1 мільйона 803 тисяч гривень, які виділені з обласного бюджету на перинатальний центр. Цю суму знімумуть з об'єкту «Реконструкція з прибудовою Волинського перенатального центру, стурктурного підрозділу Волинського обласного територіального дитячого відділення», а спрямують на будівництво жіночої консультації обласного перенатального центру.

Іншим розпорядженням голови ОДА збільшать доходи обласного бюджету за рахунок державних субвенцій, які надійшли в область.

З цих коштів, понад 25,5 мільйона гривент спрямують на будівництво та реконструкцію об'єктів перенатального центру.

Управлінню охорони здоров'я ОДА на придбання обладнання для обласних медичних закладів спрямують майже 28,5 мільйонів гривень спрямують . З них, 19, 3 мільйонів отримає обласний перенатальний центр.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром