«Ідеаліст» із душею: в центрі Луцька відкрили знакову кав’ярню

21 Вересня 2021, 11:32
«IDEALIST COFFEE CO.» у Луцьку РЕКЛАМА 3051
«IDEALIST COFFEE CO.» у Луцьку

Назва «Ідеаліст» – це про прагнення до ідеального, до вдосконалення себе та продукту кожного дня. Такою є основна концепція нової кав’ярні,  що відчинила свої двері в самому центрі Луцька 17 вересня.

«IDEALIST COFFEE CO.» – це  не просто мережа кав’ярень по всій Україні, створена у 2019 році, а повноцінна кавова компанія: від вибору зелених зерен, їх підготовки та обсмаження до смакування клієнтами готової якісної кави в чашці.

Луцький заклад став чотирнадцятим у мережі, а також першим франшизним проєктом. Вибір саме цього міста – дещо нестандартний для компанії, адже до цього кав’ярні відкривали лише у великих містах. Та він не випадковий, радше символічний, адже для фундатора компанії, Сергія Корецького – це рідне місто.

Власницею чотирнадцятого «Ідеаліста» стала Ангеліна Богданович, управителем проєктом – відомий луцький ресторанний менеджер Сергій Капацина.

«З величезним задоволенням і любов’ю ми вклали сюди душу, можливості, час, гроші і зусилля для того, щоб лучани та гості міста змогли насолоджуватись яскравим смаком кави спешелті», – каже Сергій Корецький.

Луцький «IDEALIST COFFEE CO.» – це невелика лофт-кав'ярня зі стильними дрібничками та витриманим глибоким смарагдовим кольором, що додають закладу затишку та атмосферності.

Десерти, які куштуватимуть гості закладу, індивідуально розробляє відома у Луцьку кондитерка Мар'яна Богданович, сестра власниці закладу.  Її авторські солодощі вже стали відомими серед лучан і одержують найвищі оцінки від клієнтів. Тому сестри вирішили створити таку перспективну бізнес-колаборацію, щоб тішити лучан щодня. Тож це ще й сімейна кав'ярня.

За словами Сергія Корецького – це принципово якісніші 100% зерна арабіки, які ростуть лише в окремих регіонах і мають спеціальні властивості. Заклад розпочинає свою роботу з моносорту з Колумбії, який має яскравий та виражений смак справжньої кави. Також в кав’ярні пропонується 7 видів іншої кави, які є базовими у компанії.

«IDEALIST COFFEE CO.» відомий в Україні так званими асортиментом кави, що готують в закладах. Буде і в луцькій кав'ярні декілька кавомолок з різним зерном. В першому бункері буде традиційний «IDEALIST specialty blend», де декілька видів арабіки спешелті змішуються між собою.

Другий бункер – експериментальний. У ньому змінюватимуться сорти кави. За словами Сергія Корецького, спочатку це може бути Колумбія, потім її замінить Ефіопія, потім Руанда… Ці експерименти для того, щоб люди пізнавали різні смаки з різних країн і обирали собі до душі.

Серед кавових напоїв номером один у мережі є фільтр кава.

 

«Люди, які спробували «справжнє американо», так ми називаємо фільтр каву, і відчули чистий смак, вони вже не п’ють нічого іншого. Я сподіваюсь, що в Луцьку цей кавовий напій теж набуде популярності. В луцькій кав'ярні також у вільному доступі  постійно буде декілька сортів ароматного напою», – каже Сергій Корецький.

Ще однією родзинкою компанії «IDEALIST COFFEE CO.» є дріп кава. За словами засновника компанії, ця культура споживання кави зародилась в Японії в кінці 80-х років. Це та ж популярна фільтр кава, але в індивідуальному пакетику, яку кожен зможе придбати та приготувати вдома, в офісі, в подорожах та на природі.

Секрет ідеальної кави від засновника компанії «IDEALIST COFFEE CO.» – потрібно заварювати каву не окропом, а при температурі 92-95 градусів і зачекати після цього 1,5 хвилини, для того, щоб напій трішки охолонув і розкрив максимум своїх смакових властивостей.

Кав’ярня«IDEALIST COFFEE CO.» працює з 17 вересня кожного дня з 8:00 до 22:00, з 9:00 у вихідні. Адреса закладу: місто Луцьк, проспект Волі, 8.

«Ми Вас будемо радувати зранку, в обід і ввечері», – запрошує гостей Сергій Капацина.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром