У Луцькради – новий сайт

13 Жовтня 2017, 17:11
2470

Уже з нового 2018 року на повну потужність розпочне роботу нова версія офіційного сайту Луцької міської ради. А до цього часу паралельно існуватиме стара версія.

Нова версія уже доступна за адресою: new.lutskrada.gov.ua. Її презентували 13 жовтня, пише «Конкурент».

До 1 грудня оновлена сторінка працюватиме у тестовому режимі, до неї вноситимуть корективи.


 

Окрім цього, протягом наступних місяців до нового сайту завантажуватимуть усю необхідну інформаційну базу, яка була досі. Нові ж документи завантажуватимуть вже на нову сторінку.

Зі слів заступника міського голови Юрія Вербича, оновлюючи сайт, розробникам ставили завдання, аби сайт був сучасним, легким у пошуку, доступним. До слова, востаннє він оновлювався 2011 року.

Окрім інформації про актуальні події, адміністративні послуги, відеотрансляції сесії та нарад, є також історична довідка про очільників Луцька, статут Луцька, публічні документи.

До інформаційної картки посадовців також додали посилання на їх Фейсбук-сторінки, є можливість написати онлайн звернення.


 

Розробником стала фірма "Ідейл", яка погодилася модернізувати сайт за 1 гривню, в подальшому планується підписати угоду, аби ж вони адміністрували сайт, зазначив Юрій Вербич.

"Ми запропонували дану роботу за 1 гривню, бо хотіли зробити хороший продукт і долучитися до того, щоб місто вигідно вирізнялося на фоні інших міст, і щоб не було перепон у міста щодо фінансових питань. Щодо підтримки, то нею може займатися і наша організація, і інші. Код передається у власність міської ради", – зазначив директор фірми "Ідейл" Вадим Махомед.

Зі слів керівника фірми-розробника, планується додати потужну систему пошуку, форму для реєстрації в електронну чергу в ДНЗ міста, форму для пошуку документів, які видає міської рада. Нині з пошуком документів є проблеми.

У певному обсязі буде сайт на англійській та польській мовах (презентаційна частина сайту).

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром