Боратинська громада співпрацюватиме з німецьким муніципалітетом

20 Вересня 2021, 13:30
Боратинська громада співпрацюватиме з німецьким муніципалітетом 1076
Боратинська громада співпрацюватиме з німецьким муніципалітетом

Впродовж 14-19 вересня у Боратинській громаді із робочим візитом перебували представники громади Sprendlingen-Gensingen.

Заступник міського голови Ельмар Браун та екологічний менеджер Андреас Пфафф завітали у рамках проекту «Муніципальні партнерства з Україною», що впроваджується у співпраці з Німецьким товариством з міжнародного співробітництва (GIZ) та Сервісна служба «Міста в Єдиному Світі» (SKEW). Про це йдеться на сайті Боратинської громади. 

Під час візиту іноземні колеги ознайомилися з інфраструктурою громади, а також провели ряд зустрічей з керівництвом і працівниками, щоб обмінятися досвідом та напрацювати ідеї спільних проектів. Окрім цього, у Боратині відбулася презентація проєкту «Муніципальні партнерства з громадами України» SKEW GIZ за участю координаторок проєкту Валентини Гнасюк-Терлецької та Ірини Іваськевич.

Проект «Муніципальні партнерства з Україною» сприяє діалогу та обміну досвідом між партнерствами територіальних громад з Німеччини та країн глобального Півдня для спільної розробки шляхів вирішення глобальних проблем на місцевому рівні.

Наразі існує понад 70 партнерських зв’язків між німецькими та українськими територіальними громадами, у рамках яких спільно розробляються та впроваджуються програми, спрямовані на вирішення актуальних муніципальних питань. Сервісна служба «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) надає громадам-партнерам інформаційну підтримку, організовує обмін досвідом та підвищення кваліфікації, сприяє налагодженню контактів, а також пропонує кадрові та фінансові інструменти підтримки.

Читайте також: На території Волинської та Рівненської областей відбудуться щорічні пригодницькі перегони «Доброволець»

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром