Новорічні подарунки бійцям луцькі волонтери таки довезуть

30 Грудня 2015, 10:42
1660 Джерело: Фото із сторінки Вікторії Семенюк

Вантажний бус «Mercedes-Benz» із Луцька, що прямував на схід і  потрапив в автопригоду на Дніпропетровщині, із допомогою спецтехніки завезли на СТО, де відремонтують транспортний засіб  

Про це у Facebook повідомила Вікторія Семенюк.

«Сьогоднішні день, на відміну від вчорашнього, на диво вдалий. Беручи до уваги крайні події, не думали, що протягом одного дня все заплановане, вдасться реалізувати. Звісно, не без допомоги небайдужих людей, які є справжніми патріотами», – написала волонтерка.

 Увечері 29 грудня їхній «Mercedes-Benz REX 614 D» решті-решт вдалось завантажити на евакуатор із допомогою спецтехніки – підйомного крана. Його завезли на СТО, де ремонтом транспортного засобу займатимуться фахівці.

«Однак, поки що про терміни ремонту і характер механічних ушкоджень говорити рано. Нагадаємо, у неприємну дорожньо-транспортну ситуацію ми потрапили на Дніпропетровщині саме тоді, коли везли подарунки для українських військових. Тож, в ніч, коли трапилась автопригода, увесь вміст мікроавтобуса відвезли на склад, що знаходиться у місті Підгородньому. А уже 29 грудня зі складу усе необхідне для бійців перевантажили у авто, яке допоміг знайти дніпропетровський волонтер», – поділилася Вікторія Семенюк.

Вона обіцяє, незважаючи на форс-мажори, волонтери доведуть справу до кінця.

«Попри негаразди, ми не здаємося й докладемо усіх зусиль, аби виконати свою добру місію до Нового року, бійці без подарунків не залишаться. Все довеземо на прямісінько на передову, як і планували. Разом ми сила!».  

Сьогоднішні день, на відміну від вчорашнього, на диво вдалий. Беручи до уваги крайні події, не думали, що протягом одног...

Опубліковано Viktoria Semenyuk 29 грудня 2015 р.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром