Сповідь у священика, гомосексуалісти в «Опері» та сімейні мелодрами: що витворяли «Вар’яти» у Луцьку

12 Жовтня 2017, 12:53
5339

Уже не вперше до Луцька завітали позитивні хлопці з проектом «Вар’яти Шоу». Його керівник Сергій Притула зазначив, що це вже 18-й концерт у Луцьку.

Вар’яти смішили лучан ввечері, 11 жовтня, у Драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Продовжити собі життя на декілька років прийшло чимало людей,  зала Драмтеатру була повністю заповнена глядачами від малого до великого.

Усі очікували шоу та отримали його, адже дивлячись на цих харизматичних хлопців, неможливо було не сміятись.

А жартували хлопці на різні теми: діти, сімейне життя, церква, подорожі… Варто зазначити, що декілька замальовок Володимир Жогло (Жошка) та Валентин Сергійчук пов’язали з Луцьком. Зокрема, про п’яного тата, який приймав ванну в калюжі; таксі, яке возило жінку з Луцька до Маневич; знайомство двох гомосексуалів у клубі «Опера».

Сподобались і життєві мініатюри, які показували хлопці: про відпочинок справжнього чоловіка, полювання з коханою та інші.

Неможливо не відзначити чудовий вокал Володимира Жогло, смішними пісеньками він у дуеті з гітаристом Сергієм Полупаном зачарували та змусили сміятись усіх.

Над мініатюрами також працювали Віталій Тильний та Володимир Ковцун (Владзьо).

Не обійшлось і без смішних монологів Сергія Притули, під які реготали усі. Цього разу головний вар’ят розповідав лучанам про те, які жорстокі колись були казки, як у літаку Вакарчук не став за нього, як він сповідався у священника і не тільки.

Багато жартів були на тему народження дітей та усього, що тягнеться за цим. Притула розповідав свою історію та дав для пар, котрі чекають дітей, смішну пораду із свого життя.

Інтригуючим моментом став батл між Притулою та Владзьо, де чоловіки мірялись жартами. Переможця визначали кількістю та гучністю глядацьких оплесків. Переміг Владзьо, тому Сергій Притула має стати для нього хресним батьком. Простіше кажучи, на 41-му році життя Владзьо вдруге прийме хрещення.

Вар’яти вправно жартували один над одним усім та усім, що їх оточує. Ця легкість та не вигадані історії створили надзвичайно домашню атмосферу.

Наприкінці вар’яти подякували лучанам за теплий прийом та посмішки. А Володимир Жогло від такої великої кількості овацій уже хотів стрибати в натовп, але боявся брати гріх на душу.

 

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром