Знову боротьба і знову поразка: луцька «Волинь» не стримала «Рух»

11 Жовтня 2017, 19:47
4277

 Для того, аби вдруге у сезоні не програти у виїзному матчі, підопічним Альберта Шахова не вистачило семи хвилин основного часу поєдинку.

Перемога над одним з лідерів Першої ліги – «Полтавою» – повинна була дати заряд упевненості «Хрестоносцям» напередодні непростого виїзду до винниківського «Руху». Подвійної відповідальності матчу надавали «сусідські» відносини обох команд не лише у турнірній таблиці, а й за географічним принципом, адже протистояння уже встигли оголосити «західноукраїнським дербі» другого за рангом дивізіону чемпіонату України.

Лучани понеслися вперед уже з першої хвилини – капітан команди Владислав Шаповал відзначив повернення після дискваліфікації зухвалим рейдом по лівому флангу. Утім, обігравши декількох суперників, свою «гармату» він розрядив у сітку із зовнішньої сторони воріт. А найкращий момент для взяття воріт у першому таймі волиняни мали на 26-й хвилині гри. Олег Марчук відірвався у контратаку після перехоплення, однак не вважав за потрібне віддавати партнерам на фланги та пробив «у молоко». Шкода – якби восьмий номер «Волині» віддав наліво, з великою вірогідністю нуль на табло напроти назви його клубу змінився б на одиницю...

До слова, саме Марчук зайняв місце вилученого у матчі проти «Полтав» Андрія Ляшенка. А у другому таймі команді Шахова помітно не вистачало постійної гостроти біля воріт «Руха». Команда з Винників, у свою чергу, після перерви заграла активніше, а забила тоді, коли здавалося, що «Хрестоносці» поїдуть з Львівщини з результатом. Василь Білий невдало подав штрафний з флангу, однак одразу ж підібрав його та виконав ще одну подачу. Захист «Волині» проґавив Назарія Вербного, який підключався до стандарту уже «другим темпом», а той від ноги Романа Никитюка (до речі, цей епізод правильніше трактувати як автогол) відправив шкіряну кулю повз нашого воротаря Дениса Хвалицького – 1:0.

Гол, який «рухівці» забили на 83-й хвилині гри, виявився єдиним у матчі. А поразка від команди з Винників – прикра не лише за ходом гри, а й за турнірним значенням, адже окрім «Руха» у таблиці луцьку команду обійшли ще й «Жемчужина» з «Миколаєвом». Тепер підопічним Альберта Шахова знову доведеться вибиратися з 14-го місця. Нижче - лише зона вильоту...

Дмитро КУЗНЄЦОВ

Читайте такожЛуцька «Волинь» спробує виграти західноукраїнське протистояння на Львівщині

Коментарі
12 Жовтня 2017, 00:01
молодці))) а я думав що виліт в першу лігу це було ДНО. А ні ДНО ще пробиваєм, зато в напруженій боротьбі за невиліт в другу лігу.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром