Поліція посилить патрулювання у новорічну ніч

29 Грудня 2015, 15:33
2019

У новорічну ніч у Луцьку чергуватиме 17 автомобільних та 11 піших патрулів

Під час проведення масових заходів протягом новорічних свят правоохоронні органи перебуватимуть у посиленому режимі.

Про це під час прес-конференції у вівторок, 29 грудня, розповів заступник начальника ГУ НГ у Волинській області Анатолій Шумік.

«Охорону громадського в обласному центрі забезпечуватимуть 17 патрульних автомобілів, 11 піших нарядів та 35 працівників Національної гвардії. Також ми організували оперативний штаб, котрий буде чергувати цілодобов», – зазначив Анатолій Шумік.

 В свою чергу начальник ГУ НП у Волинській області Петро Шпига запевнив, що у них існує тісна співпраця з патрульною поліцією Луцька.

«Якщо нам по місту надходить інформація на лінію «102», то диспетчер в режимі онлайн відразу скеровує її до найближчого патруля в цьому квадраті. Тому на всі повідомлення реагуємо дуже швидко», – запевнив Петро Шпига.

Крім того, правоохоронці застерегли лучан від квартирних крадіжок, кількість яких значно зростає у новорічний період.

«Надійний спосіб вберегти своє житло – це поставити його під охорону. Якщо немає можливості, щоб хтось залишився вдома, то домовитися із сусідами, аби ті приглянули за квартирою. Також добре, коли є відеоспостереження. Мешканцям двору слід повідомляти про появу підозрілих осіб у будинку чи біля нього», – порадив Петро Шпига.

 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
29 Грудня 2015, 21:54
Слід приділити уаагу також і садівничім масивам, що знаходяться на околицях міста. Зокрема, на масиві (вул.Володимирська) вже почалася зимова "зачистка" дачних будиночків.Злюдюжки залишаються непокараними, добряче псують нерви та наносять шкоду лучанам-городникам.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024