Маленький Максимко Братчук у новій родині вчиться самостійно їсти і стояти

10 Жовтня 2017, 16:37
3432

Маленький Максимко Братчук, якого всиновила луцька родина, вчиться говорити, самостійно їсти та навіть стояти.

Відповідними фотографіями та відео діляться батьки Максимка у спільноті Допомога Братчук Максимчику у Facebook.

Винахідливі батьки з підручних засобів змайстрували навіть власний «вертикалізатор», за допомогою якого хлопчик може стояти.

«Мудрували - мудрували. Вертикалізатор нам ще великий, але потрібно якось по трішки приймати вертикальне положення. Ось дружина і придумала, як вертикалізуватись», – йдеться в одному з дописів у спільноті.

Завдяки винахідливості батьків Максимко може сам стояти
Завдяки винахідливості батьків Максимко може сам стояти

Кожного дня у дитини є маленькі перемоги
Кожного дня у дитини є маленькі перемоги


Максимко полюбляє читати з братом
Максимко полюбляє читати з братом

Нагадаємо, про Максимка, якого двомісячним немовлям матір залишила в пологовому, волиняни дізналися зі ЗМІ на початку січня 2017-го – пішов розголос, ніби однорічну дитину підкинули в обласну інфекційну лікарню з діагнозом «хронічний пієлонефрит» та «обструктивний бронхіт».

Працівники лікарні тоді розповіли Район.Луцьк, що інформація про те, що дитину підкинули, неправдива. Завідувач відділення крапельних інфекцій Наталія Маркова розповіла, що Максим часто знаходився на стаціонарному лікуванні у відділенні інфекційної лікарні.

Кілька днів дитину ніхто не навідував. Свідки писали в соцмережах, що немовля лежало голодним в обідраному лахмітті. Годували та перевдягали хлопчика мами тамтешніх дітей-пацієнтів. Водночас у маленького пацієнта знайшли букет важких хвороб.

На щастя, допомогти та врятувати в сімейному колі дитинчатко зголосилося подружжя Вадима та Олени з Луцька, яке вже виховує своїх чотирьох дітей. Тобто, взятий під опіку Максимко – п’ята дитина в родині.  Тож згодом малюка в нoвoму затишнoму дoмі зустріли з іграшками та тoртoм.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром