Театральний майдан: зоозахисники вийдуть боротися за права тварин

10 Жовтня 2017, 16:25
3216

Лучан закликають приєднатись до всеукраїнської акції, яка має звернути увагу українців на експлуатацію тварин у всіх сферах людської діяльності.

У неділю, 15 жовтня, о 12:00, на Театральному майдані у Луцьку відбудеться Всеукраїнський марш за права тварин, повідомляється на сторінці ГО Волинське Об'єднання ЗооЗахисту у Facebook.

Акція, на думку організаторів, об'єднає зоозахисну спільноту та дасть знати владі і громадськості, що українці готові боротися за гуманність і права тварин.

«Ми вийдемо для того, аби покласти край знущанням над тваринами в цирках і сфері розваг, закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на експлуатацію тварин у всіх сферах людської діяльності, у тому числі в харчовій промисловості та моді», – інформують організатори.

Крім того, активісти переконують, що вони втомилися «слухати пусті обіцянки влади і дивится на бездіяльність правоохоронних органів», адже, на їхню думку, права тварин – «це не порожні слова в законі, а захист і відповідальність».

Читайте також: Повідомили, за рахунок чого заробляє луцький притулок

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром