З'явилося відео порятунку жінки, яка хотіла стрибнути з мосту на очах власної дитини

10 Жовтня 2017, 13:36
4523

Екіпаж отримав повідомлення, що жінка може покінчити життя самогубством, 7 жовтня, близько 22 години.

Патрульні прибули на вказане місце події – міст по вулиці Рівненській. Тут перебувала жінка з донькою. Інспектори поспілкувались з матір’ю та вмовили її не заподіювати собі шкоди. Також на місце викликали медиків, аби ті надали їй психологічну допомогу.

Згодом до лікарні прибув і чоловік, який викликав патруль. Через сімейні негаразди жінка справді могла наробити біди. 

«Іноді буває так, що наші патрульні не розповідають більше про ті добрі та важливі справи, які вони роблять щодня: рятують людей, знаходять зниклих, допомагають всім, хто цього потребує/ Але ми впевнені, що про такі історії треба розповідати хоча б для того, щоб запобігати, надихати, змушувати задуматись про життя…», – йдеться на сторінці патрульної поліції Луцька у Facebook. 

«Тут не має нічого геройського. Ми повинні допомагати, це – наш обов’язок. Так зробила б кожна людина», – кажуть інспектори про щоденні виклики, які надходять на службу 102.
 


Читайте також: Рівненська: на очах у доньки жінка хотіла стрибнути з мосту

Коментарі
10 Жовтня 2017, 16:54
Дора вам і прихильності. розуміння від громадян.
10 Жовтня 2017, 17:11
Шкода дочку у цій ситуації. А патрульний молодець, хороший психолог, без зайвої нав*язливості і емоцій...
10 Жовтня 2017, 18:07
А шо за чєрті на задньому плані з цигарками в громадському місці і підколами в не зрозумілій формі? <br/>вся серйозність ситуації - людина чуть не стрибнула.. а воно стоїть з патлпми розпущеними і до нього ще одне в формі російського спецназу (ГОРКА) цілуватись лізе
10 Жовтня 2017, 20:10
балаболка вона, яка хотіла уваги. самогубці не повідомляють про свої наміри. максимум - залишають записку. так шо найкраще рішення для чоловіка - виписати їй добру порцію препарату проп%здон
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром