На Грабовського комунальники розкопали труби і лишили ями

10 Вересня 2021, 11:09
На Грабовського комунальники розкопали труби і лишили ями 684
На Грабовського комунальники розкопали труби і лишили ями

У дворі луцької багатоповерхівки на вулиці Грабовського тепловики розкопали ями для тепломережі. Наразі ремонтні роботи припинили, а ями і труби лишилися у дворі, поруч із дитячим майданчиком.

Як розповів «Суспільному» лучанин Андрій Сидорук, траншеї у дворі з'явилися майже місяць тому.

Поруч з місцем, де тепловики збиралися прокладати тепломережу – дитячий та баскетбольний майданчики.

«Лякає, що в цих ямах постійно діти лазять і граються. Воно було загороджене, але бачу, що загорожа не діє, діти там сидять і граються», – розповідає Андрій Сидорук.

Мешканка будинку № 7 на Грабовського, Євгенія, розповіла, що з середини серпня не пускає правнуків на дитмайданчик. З її слів, місяць тому ремонтники тут все розкопали і з того часу нічого не зробили.

«Пізно буде, як якась дитина впаде і травмується. Падали дітки вже туди, але не травмувалися. Але то всякий випадок може бути», – каже пенсіонерка.

Зі слів  речника комунального підприємства «Луцьктепло» Антона Безносикова, під спортивним майданчиком прокладена тепломережа. Аби не пошкодити спеціальне покриття у разі можливого пориву, вирішили прокласти нові труби навколо майданчика.

Речник додає: нині робітники працюють на вулиці Станіславській, де трапився порив.

«Ми обмежені в людських ресурсах, у нас всього три бригади по ремонту. Довелося одну з них перекидати на Станіславського», – каже Антон Безносиков.

Станом на 16:30 9 вересня працівники «Луцьктепла» завершили ремонтні роботи на вулиці Станіславського. Зі слів Антона Безносикова, 10 вересня бригада повернеться до робіт на вулиці Грабовського. Завершити вкладання труб для тепломережі планують завершити роботу за два тижні.

Читайте також: У Луцьку обмежать рух транспорту у центральній частині міста

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром