На Львівській відкрили нову клініку сімейної медицини мережі «Біхелсі»

09 Вересня 2021, 13:51
Відкриття "Біхелсі" 5288
Відкриття "Біхелсі"

У Луцьку на вулиці Львівській, 73 відкрили третю клініку сімейної медицини «Біхелсі».

На відкритті 8 вересня побувала журналістка Район.Луцьк.

Мережа клінік сімейної медицини стрімко розвивається. Окрім медичного центру мережі на вулиці Декабристів, 25, клініку також відкрили на Коперника, 13В. Тепер мешканці району вулиці Львівської матимуть зручний доступ до якісних медичних послуг.

Щоб потрапити до клініки на Львівській, 73, вам потрібно буде прийти за адресою і обійти будинок з правого боку. Далі зелений фасад і фірмова вивіска «Біхелсі» не дозволять заблукати. Приміщення клініки просторе, світле й уже традиційно має на стінах оригінальні роботи українських художників з фондів Музею сучасного українського мистецтва.

Під час урочистого відкриття співзасновник мережі клінік «Біхелсі», голова Ради директорів, доктор економічних та медичних наук Віктор Корсак у вітальному слові зазначив, що в цей день з’явилося ще одне джерело змін.

«Я переконаний, що наша клініка призведе до змін у цілій галузі, змін у якості обслуговування, в аспекті професіоналізму лікарів та змін у ставленні до пацієнтів. Крім того, я переконаний, що зміни ці відбудуться дуже швидко, тому що з нами бог, який в економічній системі називається конкуренція, і ця конкуренція врешті змусить змінитися всіх», – сказав Віктор Корсак.

Привітали присутніх з відкриттям медичного закладу також директор мережі клінік «Біхелсі» Іван Гусак, медична директорка мережі клінік Надія Шкоропад та завідувачка відділення первинної медичної допомоги №3 Наталія Назарук. Останню, користуючись нагодою, привітали з днем народження, на який припав день відкриття нової клініки.

Після урочистого розрізання стрічки гостей запросили на екскурсію медзакладом та на святковий фуршет.

Читайте також: У Луцьку урочисто відкрили ще одну клініку «Біхелсі»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром