Варшавський ринок: скільки коштує новорічний настрій

28 Грудня 2015, 18:19
3888

Цьогоріч прикрасити домівку лучанам пропонують соснами,  ялинками та просто колючими букетиками, розмір і вартість представленні також на різні смаки.

 Район.Луцьк дізнавався скільки коштує придбати у дім лісову красуню на одному з найбільших ринків міста.

Чималий вибір новорічних дерев представлений поблизу Варшавського ринку  навпроти гіпермаркету «Там Там».  Ялинки продають від ранку і аж до самого вечора й обіцяють підібрати деревце для кожного.

Тут можна знайти невеличкий і новорічний букетик за 15 гривень,  і велику ялинку,  яка обійдеться у півтисячі гривень.

З Камінь-Каширського до Луцька привезли ялини та сосни,  що мають різноманітні цінові категорії.  Великі ялинки,  що сягають більш як три метри, продавці оцінюють у 460 гривень. Трохи менші – метр-півтора – коштують 100–120 гривень. Сосни можна придбати дешевше,  їхня вартість, залежно від розміру, коливається від 90 до 200 гривень.

На початку ялинкового ринку можна знайти сосни і дешевші – півметрове деревце обійдеться всього у 50 гривень, а сосни,  що мають метр-півтора, продають за 70–100 гривень. Продавець розповідає, що ціна залежить від висоти та пишності дерева.

Можна найти ялини і за 80 гривень, проте вони будуть не надто високими – всього один метр. А двометрову ялиночку можна купити за 150 гривень. Аби деревце було зручно ставити у квартирі, для нього можна придбати і ковану підставку,  що також обійдеться у 150 гривень.

Кому великих дерев не хочеться,  можна купити і маленькі, спеціально виготовленні з гілок.  Вони мають вигляд справжнього деревця. Вартість такого коливається від 40 до 100 гривень.


Проте йти за такими варто ліпше жіночій половині, бо гарним дівчатам, як стверджує продавець, хочеться зробити немалу знижку.

Є на ринку й такі ж виготовленні деревця із Цумані. Продавець каже,  що гілки для них брав і з власного саду. Такі деревця можна придбати за 50–60гривень.

Для тих,  хто хоче зекономити, можна знайти і мало бюджетний варіант. Бабуся Олена продасть вам невеличкий віночок з ялинових гілок за 30 гривень, а колючий букетик всього за 15 гривень. Трішки дорожче коштують зробленні жінкою деревця, їхня вартість коливається від 35 до 40 гривень. 





1

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром