Луцькі волонтери потрапили у ДТП дорогою на схід

28 Грудня 2015, 18:00
2587 Джерело: Сторінка Вікторії Семенюк

Авто з волонтерами, які везли допомогу бійцям АТО, злетіло з дороги у кювет.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка Вікторія Семенюк, яка перебувала в машині під час аварії.

«Потрапили у ДТП біля Павлоградського району. Слизька дорога, бус вилетів на зустрічну смугу. Виходу не було, як вирулювати в кювет. Всі живі. Але їхати далі поки не можемо. Чекаємо допомогу. Треба якось усе перевантажити, щоб завезти хлопцям допомогу. Бог з нами. Ще б півметра – і дерево. До слова, це уже друга ДТП за сьогодні і третя за поїздку. Подробиці згодом. МНС не знають, як нас витягнути…» – написала Вікторія Семенюк.

Лучани відразу зголосилися допомагати дистанційно хто, чим зможе. Згодом активіст Сашко Гаврилюк, який також перебував у кабіні авто, запевнив, що проблему вже вирішують.

«Ситуація слідуюча до нас їде вже машина куди ми перегрузимо, нас витягнуть з кювету, далі перевезуть у Павлоград, де робитимуть нашу машину. Чекайте від мене пост про результат, поки не гарячкуйте», – заспокоїв Сашко Гаврилюк.

Фото зі сторінки Вікторії Семенюк
Фото зі сторінки Вікторії Семенюк

Нагадаємо, що луцькі волонтери у неділю, 27 грудня, повезли повну машину солодощів, печива, кави, чаю та різноманітних продуктів, які передадуть військовим 14-ї бригади у зоні АТО.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром