У «Адреналін Сіті» покажуть 200 5D новинок

28 Грудня 2015, 12:52
3349 Джерело: v.lutsk.ua

Гостросюжетний 5D райд «Цунамі» та ще понад дві сотні нових 5D фільмів презентує своїм глядачам Центр дозвілля та розвитку «Адреалін Сіті».

Нещодавно відеотека центру поповнилася цікавими 5D новинками, яких ще не було в Україні. Екстремальні пригоди, моторошні жахи, гостросюжетні райди та багато інших цікавих фільмів вже зараз можна переглянути на 5D атракціонах «Адреналін Сіті» і перенестись  у світ ілюзій та неймовірних відчуттів, повідомляють у центрі.

Тепер, щоб покататися на американських гірках або побувати у замку з привадами не треба нікуди їхати. Можна просто сісти у рухоме крісло, одягнути стерео окуляри і з головою поринути у світ 5D пригод. Разом з героями короткометражних фільмів можна літати у космосі, занурюватися у глибини океану, падати у бездонні прірви, відчувати дотики жахливих чудовиськ у темних підземеллях.  В «Адреналін Сіті» глядачі можуть подивитися фільми багатьох жанрів для всіх вікових категорій у відмінній якості стереозвуку та спецефектів.

Запрошують шанувальників гострих відчуттів на перегляди 5D кіно в «Адреналін Сіті». Справжній драйв, екстрим та чистий адреналін гарантований!

Райд 5D «Бундішванський мегадартс». Фільм перенесе глядача в яскравий світ розваг на чарівному острові серед пальм. Швидкісний політ на американських гірках та гумористичний сюжет фільму подарують Вам позитивне хвилювання і веселе захоплення.

«Солодкий куш». Повчальна історія про змагання різних мультяшних персонажів в такому простому, на перший погляд, завданні – першому прийти до фінішу!

«Гірки на півночі» – швидкісний райд, де глядачів чекають круті віражі та шалена швидкість, злети і падіння від яких захоплює подих. Пристебніться і тримайтесь за поручні міцніше! Вперед!

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
28 Грудня 2015, 15:30
А коли? Скільки коштує?
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром