У Луцьку урочисто відкрили ще одну клініку «Біхелсі»

03 Вересня 2021, 09:00
«Біхелсі» на Коперника 3031
«Біхелсі» на Коперника

У Луцьку відбулося відкриття клініки сімейної медицини «Біхелсі». Відтепер жителі центрального району міста зможуть потрапити на прийом до лікаря за адресою Коперника, 13В.

На урочистому відкритті 2 вересня побувала журналістка Район.Луцьк.

Клініка сімейної медицини «Біхелсі» зустрічатиме пацієнтів персиковим фасадом, фірмовою вивіскою та  стильною стійкою реєстратури відразу за вхідними дверима. Всередині приміщення спланували так, щоб відвідувачі інтуїтивно знаходили необхідний кабінет, а не блукали коридором, читаючи усі таблички.

Проте спочатку треба перерізати стрічку. Тож під час відкриття всі причетні до створення «Біхелсі» традиційно сказали напутнє слово, щоб додати моменту урочистості і надихнути команду. Першим під арку з кульок став директор мережі клінік сімейної медицини «Біхелсі»  Іван Гусак.

«Маю тверде переконання, що ми як почали працювати, залучивши найкращих фахівців, так і продовжимо цю традицію. Наш принцип крокової доступності діє. Ми хочемо стати ще зручнішими для тих, хто буде користуватися нашими послугами», – сказав Іван Гусак.

Присутні на відкритті також змогли почути директорку нової філії, завідувачку відділенням первинної медичної допомоги №2 Тетяну Кравчук.

«Ми перші, ми будемо першими й будемо підтягувати всіх наступних. У нас багато можливостей, бо ми клініка європейського зразка з великими ідеями та бажанням працювати і розвиватися», – зазначила лікарка.

Співзасновник клініки сімейної медицини «Біхелсі» Віктор Корсак у своєму вітальному слові поділився планами щодо відкриття наступних медичних закладів на вулиці Львівській вже найближчим часом, а також відкриття клінік у кількох колишніх районних центрах Волинської області, зокрема в Любешеві, Маневичах та Старій Вижівці. Загалом, за словами Віктора Корсака, мережу планують розширити до 200 медичних закладів.

«Йдеться не так про кількість, як про якість. Ми хочемо, щоб людина не боялася йти до лікаря, бо треба буде тиждень висидіти в чергах. А ми хочемо сформувати ставлення до лікаря, як до товариша, який зрозуміє і обов’язково допоможе», – додав Віктор Корсак.

Червону стрічку під оплески розрізали золотими ножицями та запросили присутніх на екскурсію новим медзакладом та на святковий келих шампанського.

Читайте також: «Пацієнт на першому місці», – медичний директор клініки «Біхелсі» Іван Гусак

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром