Городянам влаштували нічний перегляд новорічного кіно

27 Грудня 2015, 15:25
1650

Близько 90 охочих прийшли на кіноперегляд, організований Lutsk Night Cinema.

Захід відбувся у суботу, 26 грудня, в одному із луцьких комплексів здоров'я та краси – пише «Волинь Post».

Як розповіла один із організаторів Ірина Гаранчевська, цього разу вирішили зібрати глядачів на кіноперегляд, щоб подарувати відчуття свята.

«Нашою метою було надихнути, налаштувати усіх на приємну та святкову атмосферу. Ми хочемо щоб люди вірили у мрії та в те, що вони здійснюються. Фільми вибирали самі глядачі, голосування проводилось у нашій групі ВКонтакті, думаю не дивно, що на першому місці був фільм «Сам удома» Кріса Коламбуса», - зазначила дівчина.

Серед інших кінострічок лучани переглянули «Різдвяну історію» Роберта Земекіса та «Як Грінч украв Різдво» Рона Хаварда, а також короткометражки на новорічно-різдвяну тематику.

Оскільки це був передноворічний кінопоказ, то гостей просили дотримуватися певного стилю. Дехто підійшов до такого святкового "дрес-коду" дуже креативно. За найкращі образи глядачі отримали приємні подарунки.

Окрім фільмів, порадували присутніх виступом гурт «СпадОк» та Андрій Мошковський із неоновим шоу.

Організатори розповіли, шо традиційно і надалі будуть проводити такі кінопокази, а також побажали усім лучанам гарного Різдва, вірити у дива, бути щасливими, приходити на кінопокази та насолоджуватися життям.









 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром