Для бійців АТО організували зустріч із народним артистом

26 Грудня 2015, 17:49
1827

У рамках проекту «Мистецька терапія» підтримати учасників АТО приїхав актор театру і кіно Богдан Бенюк.

Він зустрівся з бійцями, які нині проходять реабілітацію в обласному госпіталі ветеранів війни, про це йдеться у сюжеті ВОДТРК. Богдан Бенюк переконаний, що хлопці, які повертаються з передової, потребують не лише духовної підтримки, а й матеріальної.

«Дуже важливо, щоб бійці відчували, що їх не забула держава у підтримці. Це надзвичайно важливо, адже багато претензій від бійців, це те, що вони не мають статусу і не мають тих пільг, які повинні мати. Такі люди мають бути зняті з посад і за це відповідати», − наголосив він.

Народний артист України Богдан Бенюк не вперше зустрічається з бійцями АТО, частенько їздить на передову з виставами. До Луцька він привіз цілий «оберемок» жартів і байок, якими потішив хлопців. Також актор розповів свої життєві історії, пов’язані зі зйомками у фільмах. Завдяки такій невимушеній атмосфері зустрічі у присутніх залишилися лише позитивні враження.

Проект «Мистецька терапія» відбувається за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького і Благодійного фонду «Рідна Волинь». Наразі із бійцями вже поспілкувалося чимало відомих українських артистів і співаків.          

«У цьому році програмою мистецька терапія від БФ «Рідна Волинь» охоплено більше як 500 бійців АТО, які проходять реабілітацію в обласному госпіталі ветеранів війни. Ці зустрічі необхідні для них, бо допомагають їм повернутися до нормального життя. І нехай для них нашою подякою будуть ті позитивні зміни в нашій державі, які ми всі очікуємо», − зазначив голова фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024