Волонтери зроблять 100-ту поїздку на схід

26 Грудня 2015, 17:23
2614

У ювілейній поїздці волонтерів центру «Серце патріота» головний пункт призначення – військовий госпіталь, що у Сіверодонецьку Луганської області.

У понеділок, 28 грудня, о 10.00 волонтери  вирушать у зону АТО, повідомляють організатори.

 Везуть медикаменти, перев’язувальні матеріали, 10 інвалідних візків та ковдри. Ці речі вдалося отримати в рамках гуманітарної допомоги завдяки німецьким друзям волонтерів з Бремена.

Також у графіку маршруту – 29-й блокпост та 81-ша бригада.

Разом з «Серце патріота» цього разу їде також керівник ще однієї волонтерської громадської організації «Серце для України» Ігор Климчук.

За час діяльності волонтерського центру «Серце патріота» вдалося налагодити співпрацю з багатьма організаціями та установами, громадами сіл, селищ та міст Волині. Саме завдяки небайдужості волинян, їхній постійній підтримці щотижня мікроавтобус з благодійною допомогою виїжджає в зону АТО.  

«Серце патріота» також постійно організовує різні благодійні акції, спрямовані на привернення уваги суспільства до проблем бійців АТО та членів їхніх сімей.

Автобус з благодійним вантажем відправлятиметься зі складу волонтерського центру «Серце патріота», що знаходиться за адресою:  вулиця Винниченка, 31.

Довідка.  Волонтерський центр «Серце патріота» працює з початку ведення військових дій на території України.  Волонтери передають бійцям продукти харчування, засоби особистої гігієни, таблетки для очищення води, медикаменти, одяг, взуття, обмундирування, запчастини до спецтехніки, адресно доставляють посилки від рідних та близьких. За час роботи волонтери «Серця патріота» у зону бойових дій АТО здійснили 99 відряджень.

Благодійну допомогу постійно надає Волинська обласна регіональна парторганізація «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП». Керівник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький став депутатом Луцької міської ради від «Українського Об’єднання Патріотів – УКРОП».

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром