У Луцьку понад триста людей вийшли на забіг в пам’ять про загиблих воїнів

28 Серпня 2021, 15:40
Учасники забігу 915
Учасники забігу

У Луцьку відбувся Всеукраїнський патріотичний легкоатлетичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за героїв України!».

На Театральному майдані  28 серпня зібралося понад триста охочих віддати шану полеглим воїнам. Зокрема, зареєструвалися 324 учасники. Про це Район.Луцьк інформує управління у справах молоді та спорту ОДА.

Перед початком забігу відбулася панахида по загиблих учасниках АТО/ООС з покладанням квітів білля стели Героїв Небесної сотні, також перед стартом учасники вшанували хвилиною мовчання усіх тих, то віддав своє життя за незалежність та суверенітет України. Учасники пробігли дистанцію 1200 метрів за маршрутом Театральний майдан – проспект Волі – перехрестя на вулиці Шопена і проспекту Волі – Театральний майдан. Кожен отримав номер з ім’ям та прізвищем загиблого Героя.

На спортивному заході були присутні громадяни, які виявили бажання вшанувати пам’ять полеглих воїнів, а також родичі та друзі героїв і учасники АТО, які бігли в пам’ять про своїх побратимів.

На спортивному дійстві зібрали 1061 гривню для волонтерського руху «Меценати для солдата».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром