«Луцькводоканал» придбає найсучаснішу систему зневоднення за понад 14 мільйонів гривень

26 Серпня 2021, 16:34
Для комунального підприємства «Луцькводоканал» придбають мультидисковий шнековий дегідратор в умовах фінансового лізингу. 616
Для комунального підприємства «Луцькводоканал» придбають мультидисковий шнековий дегідратор в умовах фінансового лізингу.

Для комунального підприємства «Луцькводоканал» придбають мультидисковий шнековий дегідратор в умовах фінансового лізингу.

Таке рішення підтримали на сесії міської ради 26 серпня.

«Мультидисковий шнековий дегідратор – це найсучасніша система зневоднення. Він пройшов успішні випробування на наших очисних спорудах, нам вдалося виконати той функціонал, який покладається на цей пристрій. Стічна вода була одномоментно віджата і забраний мул. Тож нас влаштовує такий мобільний пристрій, який буде легко адаптуватися на потужності наших очисних споруд. Його вартість на сьогодні 14, 6 мільйонів гривень. Шляхом фінансового лізингу ми зможемо його швидко отримати і виконувати необхідні функції на очисних спорудах», – розповів директор підприємства Віктор Гуменюк.

Міський голова Ігор Поліщук додав: за два тижні у липні вивезли вісім тонн мулу, які були однією з причин смороду у Луцьку. Зауважив також, що не розуміє, чому стільки років мул не вивозили. 

До слова, Поліщук додав, що кількість скарг на сморід у місті в серпні зменшилася на кілька сотень. 

Читайте такожЗа пів року «Луцькводоканал» сплатив більше 32 мільйонів гривень податків

 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром