Молодь Підгайцівської громади розробила малюнок муралу з нагоди 30-річчя України

25 Серпня 2021, 17:31
Малюнок муралу від молоді Підгайцівської громади 2095
Малюнок муралу від молоді Підгайцівської громади

Молодь Підгайцівської територіальної громади у День Незалежності творила полотно для участі у національній арт-події «Молодь inUA».

Про це повідомили на сайті громади.

У цей день молоді люди по всій Україні, від маленьких сіл до великих міст, об’єдналася аби через масштабний малюнок виразити своє бачення розвитку України, засноване на цінностях, важливих для молодих українок та українців.

Проєктний менеджер Підгайцівської сільської ради Яна Гончарук розповіла, що ініціативна молодь Підгайцівської громади загорілася ідеєю створити цікавий малюнок, присвячений 30-ій річниці Незалежності України, аби здобути перемогу та увійти до складу фіналістів конкурсу #МолодьinUA.

«Затяжний дощ, зміна локації для проведення акції, довгі години роботи, втомлені учасники, але ця картина варта усіх прикладених зусиль. Ми зобразили своє бачення майбутнього України. Це нагадування для усіх нас, що кожного дня ми повинні спільно працювати на благо нашої громади, бо від нашого сьогодення  залежить майбутнє наших дітей», - наголосила Яна Гончарук.

Молоді люди через малюнок намагалися сказати, що їх мрія: «Україна — цілісна, впізнавана на міжнародній арені, зі своїм молодим, неповторним обличчям. Розвинена країна майбутнього, знана у всіх галузях, з чудовими, неповторними людьми».

Роботи з усіх куточків країни покажуть на платформі «Мріємо та діємо», створивши цифрове полотно про бачення та цінності сучасної молоді.

За підсумками онлайн голосування оберуть три кращі малюнки, які згодом стануть прототипами стінописів у громадах їх авторів та авторок.

Читайте також:  Луцька громада долучилась до національної арт-події «Молодь inUA»

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром