Перед «битвою гігантів»: Луцьк та Боратин продовжують домінувати у чемпіонаті області з футболу

03 Жовтня 2017, 13:53
Фото ілюстративне 3303
Фото ілюстративне

Чинні чемпіони Волині з команди «Луцьксантехмонтаж» та срібні призери минулого сезону – «Ласка» - здобули чергові перемоги у першості та готуються до очного протистояння.

Як і під час попереднього сезону, не так багато команд можуть кинути виклик підопічним Олега Федюкова та Олександра Антонюка. Ось у п'ятому турі змагань «ЛСТМ» та «Ласка», які щороку претендують на волинську футбольну корону, взяли по три очки у своїх поєдинках.

Утім, ці перемоги вийшли різними. І взагалі - саме останніми вихідними між собою зустрілися усі четверо представників Луцька та Луцького району в обласній першості.

Та якщо «будівельники» не мали жодних проблем у матчі проти «Олімпії» з Княгининка (до речі, села, де й знаходиться клубний стадіон «ЛСТМ»), вигравши 6:0, то гравці «Ласки» добряче намучилися з «Вікторією»: єдиний гол у матчі на 71-й хвилині гри з пенальті забив Олександр Назарчук, який цього сезону повернувся до Боратина зі стану одвічних конкурентів якраз-таки з «Луцьксантехмонтажу». Ба більше - за три хвилини до забитого м'яча боратинська команда могла й пропустити, якби не голкіпер команди, який відбив пенальті від Дениса Рудика.

Таким чином, після п'яти турів і «Ласка», і «ЛСТМ» демонструють феноменальний хід - усі свої матчі обидва колективи завершили перемогами. Особливо відзначаємо незвичайний прорив «будівельників», які не шкодують суперників, забиваючи їм у середньому більше 8 голів за гру - чим не показник для ударного дуету Тарас Кабанов - Ігор Махнюк, які на двох забили більше половини командних голів (22)!

Утім, вже наступного туру претенденти на «золото» чемпіонату Волині та лідери групи «А» першого етапу змагань зустрінуться між собою у Княгининку. Календарна дата матчу - 8 жовтня. Минулого сезону якраз очок, здобутих у очному протистоянні, «Ласці» не вистачило, аби обійти одвічних конкурентів у турнірній таблиці за підсумками чемпіонату.

Тож можна не сумніватися - у неділю «рубка» буде ще та!


 

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром