Екс-голкіпер «Волині» судиться із клубом за зарплату

25 Грудня 2015, 14:42
1658 Джерело: volyn.tabloyid.com

Футбольний клуб «Волинь» винний Максиму Старцеву заробітну плату за п'ять місяців, незважаючи на виграний суд у Лозанні, грошей футболіст досі не отримав.

Про це розповів сам колишній воротар клубу, через якого ФФУ може покарати лучан зняттям очок, пише Таблоїд Волині з посиланням на СпортАрена.

«Мені Волинь винна за п'ять місяців. Я з ними вже два з половиною роки суджуся – виграв навіть у Лозанському суді, а результату немає», – сказав він.

«З Волині мені дзвонили, пропонували суму в два рази менше тієї, що винні. Звичайно, я на це не погодився. Я вважаю, що маю право вимагати все зароблене. Адже свого часу допоміг команді, сумлінно виконуючи свою роботу, незважаючи на затримки по зарплаті», – розповів Максим Старцев.

Нагадаємо, луцький клуб знаходиться в кроці від позбавлення шести або дев'яти пунктів, зароблених в осінній частині нинішнього чемпіонату. За словами джерела у ФФУ, команді Віталія Кварцяного загрожує покарання за невиконання фінансових зобов'язань перед гравцями, які раніше виступали за «Волинь».

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром