Винниченка: представництво Євросоюзу запрошує на «День кар’єри ЄС»

02 Жовтня 2017, 16:33
2480

Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує взяти участь у «Дні кар’єри ЄС» від Представництва ЄС в Україні.

Захыд відбудеться 6 жовтня 2017 року, о 10:00, у бібліотеці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки за адресою: вул. Винниченка, 30а.

На «Дні кар’єри ЄС» компанії зможуть знайти спеціалістів, а молодь – записатися на стажування або пройти попередню співбесіду, представити резюме та отримати цінні поради від роботодавців щодо напрямів фахового росту.

У заході візьмуть участь як місцеві роботодавці, так і представники європейських міжнародних компаній та проектів, громадських організацій.

Усі учасники зможуть безкоштовно пройти тренінги для розвитку навичок, важливих для професійного зростання:

  • резюме по-європейськи: europass та мотиваційний лист; 
  • робота за кордоном: як не потрапити у халепу (типові схеми шахрайства, торгівлі людьми);
  • співбесіда на роботу твоєї мрії: DO’S & DON’TS.

Також учасники зможуть дізнатися про можливості безкоштовного навчання в ЄС для підвищення свого професійного рівня й долучитися до роботи дискусійного клубу на тему «Чи є місце для молоді України у Європейському просторі?».

За додатковою інформацією звертайтеся до Інформаційного центру ЄС у місті Луцьку, телефонуйте на номер +380978170 або пишыть на e-mail: [email protected].

«День кар’єри ЄС» у Луцьку є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС у місті Луцьку, в рамках інформаційного проекту «ЄС: вибір молодого покоління України», який є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією «Фундація «Відкрите суспільство». 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром