Біля залізничного вокзалу виявили підозрілий пакет

25 Грудня 2015, 13:14
2467 Джерело: k24.te.ua

Про знахідку на лінію «102» повідомили пильні громадяни, на  місце події негайно прибув наряд патрульної поліції Луцька та спеціалісти вибухотехнічого сектору Головного управління Національної поліції у Волинській області.

У п’ятницю, 25 грудня, близько 9.00 в Луцький відділ поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу залізничного вокзалу Луцька на місці стоянки маршрутного таксі виявлено підозрілий пакет чорного кольору, повідомляє сайт волинської поліції.

На місце події негайно прибув наряд патрульної поліції Луцька та спеціалісти вибухотехнічого сектору Головного управління Національної поліції у Волинській області. Співробітники патрульної поліції забезпечили охорону місця події.  Спеціалісти-вибухотехніки детально обстежили вміст пакету. Вибухових пристроїв чи інших небезпечних предметів у ньому виявлено не було. Тому ніякої загрози для життя та здоров’я громадян не має.

Відомості про даний факт зареєстровано в Журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром