Веселі клоуни, смачна медівка та фаєр-шоу: у селі Баїв відгомоніло свято «Медова феєрія»

02 Жовтня 2017, 07:20
5443

«Медова феєрія» відбулася у парку села Баїв 1 жовтня.

На медове свято зібралося багато селян і гостей. Ранок дійства розпочався зі змагань.

Любителі спорту брали участь у змаганнях з волейболу, настільного тенісу, кидання колоди та перетягування канату – це все відбувалося впродовж свята. А в кінці нагородили переможців.

Діти мали можливість зробити собі аквагрим, пострибати на батуті та подивитися на майстер-класи, які проводили майстрині з хенд-мейду. Окрім цього, малечу розважали клоуни з села Сирники. Вони забавляли їх, пускали з ними мильні бульбашки та проводили цікаві змагання.







Аби гості свята не були голодні, для них готували плов, картоплю фрі, бутерброди та десерти. А також частували гарячим чаєм, кавою і навіть медівкою. Це все присутні могли придбати за символічну ціну.

Хоча на вулиці було морозно, але селян це не лякало, вони все продовжували веселитися. Далі у святковому меню на гостей чекав концерт у виконанні місцевих зірок. Всі гучними оплесками вітали виступаючих.






Під час святкового концерту голова села Оксана Кравчук відмітила подарунками тих, кому вже за 85 років, і побажала їм здоров’я, довголіття і божого благословення.

Після концерту гості танцювали просто неба під «живу» музику та насолоджувалися фаєр-шоу.







Один із організаторів медового дійства, депутат сільської ради Анатолій Левчук, зауважив, що розвиватимуть у майбутньому тему, пов’язану з бджільництвом, і це може стати чудовою «фішкою» баївської громади. Тому свято меду ще неодноразово повернеться у Баїв.



























Читайте також: Призи, лицарські бої та музика: чим вражав фестиваль «Ярмарок Любарта»

 

Анна МАНЮХІНА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром