Луцькі бійці перемогли у Міжнародному турнірі із змішаних єдиноборств

01 Жовтня 2017, 12:20
4520

На Міжнародному турнірі із змішаних єдиноборств перемогу вибороли луцькі бійці з клубу бойових мистецтв «Легіон».

У суботу, 30 вересня, у Луцьку відбувся Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств серед аматорів та професіоналів PRIDE. Пише «Таблоїд Волині».

До обласного центру Волині приїхало орієнтовно півсотні спортсменів з п’яти країн світу. Змагання відбулись за підтримки благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині».

Бої відбувалися за правилами ММА. Бойову честь області відстоювали, зокрема, спортсмени луцького клубу змішаних єдиноборств «ЛЕГІОН».




Юний боєць Турковець Андрій зійшовся у поєдинку з спортсменом із Азербайджану та продемонстрував неабияку волю до перемоги. У категорії 60 кг легіонеру Радюку Вадиму протистояв боєць клубу «ГЕПАРД» Микола Бажура із міста Тульчин. Бій закінчився перемогою  легіонера.




Переможцем у поєдинку (категорія 61 кг) став Васильчук Дмитро із клубу «ЛЕГІОН». Його суперником був боєць з Азербайджану Е. Хаджизаде.

У поєдинку з азербайджанцем А. Расулзаде спробував кулаки на міцність Лихач Артур. Вже на 1 хвилині 40 секунді другого раунду технічним нокаутом легіонер здобув перемогу над суперником.






Блискавичною перемогою успіх вищеназваних спортсменів закріпив президент клубу «ЛЕГІОН» Артур Столярук. У категорії 66 кг він зійшовся у поєдинку з бійцем клубу «СІЧ» Ігором Куцьким із міста Вінниця. Маючи в арсеналі шалену підтримку підопічних і близьких людей, а також високий рівень бійцівської майстерності, вже на 46 секунді першого раунду Артур здобув перемогу задушливим прийомом.






 

Коментарі
01 Жовтня 2017, 15:54
а что россиян побоялись пригласить?
02 Жовтня 2017, 05:34
Ты что товарищ, это же " тюрма и вошi". )))
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром