Гроші на покращення школи у Воротневі збирали домашньою випічкою

17 Серпня 2021, 14:50
У Воротневі влаштували розпродаж домашньої випічки 804
У Воротневі влаштували розпродаж домашньої випічки

У Воротневі вчителі та батьки влаштували продаж домашньої випічки під час святкування Дня села, аби зібрати кошти на накриття над сходами школи та їдальні

Про це йдеться на сайті Підгайцівської громади.

Педагогічний колектив та батьки Воротнівської школи підготували проєкт на програму підтримки громадських ініціатив «Бюджет участі — 2021».

Проєкт повинен пройти конкурсний відбір серед інших учасників та мати співфінансування  на суму не менше 10% від кошторису.

Аби зібрати необхідну суму, «шкільна команда» підійшла до справи креативно. Вони напекли чимало смаколиків та організували розпродаж прямо під час святкування Дня села Воротнів, яке відбулось цими вихідними на території сільського Будинку культури.

Директорка школи Вікторія Кошелюк розповіла, що їхній задум вдався —вже до кінця свята спільними зусиллями зібрали навіть трохи більшу суму, ніж очікували.

 «Ми розуміємо, що беремо участь у конкурсі, і не залежно від його результату, кошти підуть на благо школи, на реалізацію важливих та цікавих проєктів та задумів» — зазначила Вікторія Кошелюк.

Заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук, який був на святкуванні у Воротневі, розповів, що ідея зі смаколиками була дуже вдалою, адже їх охоче купували і батьки, і діти, і гості свята.

«Я й сам долучився, бо коли бачиш людей, які хочуть змінити «світ» на краще, хочеться їм допомогти», — зазначив посадовець.

Читайте також:  У Боратинській громаді розпочали прийом заявок для отримання дотацій на бджолосім'ї

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром