Негода у Луцьку: вітер повалив дерево на припаркований автомобіль

17 Серпня 2021, 12:15
Дерево впало на авто 1235
Дерево впало на авто

У Луцьку на вулиці Домни Гордіюк негода повалила велике дерево на припарковану автівку.

Про це повідомляє «Суспільне».

У вівторок вранці, 17 серпня, у Луцьку вирувала негода. За короткий проміжок часу вітер наробив шкоди на вулиці Домни Гордіюк. Чоловік вийшов з автівки на 5 хвилин, коли повернувся, на машину впало дерево

 

Власник автівки — Микола. Чоловік вийшов з машини, щоб завести дитину в садочок. Каже, що вже дзвонив у страхову, йому там відповіли, що страховка покриває лише наслідки ДТП, а повалене дерево страховка не покриває. Порадили дзвонити у міську раду. Там каже чоловік, йому нічого не пояснили. Тепер Микола має з'ясувати кому належало аварійне дерево та чи хтось компенсує йому завдані збитки.

На місце події чоловік викликав патрульну поліцію Волині. Інспектор сектору зв'язку та комунікацій Михайло Волянік розповів, що ніхто з людей при падінні дерева не травмувався. Нині поліція охороняє місце події. Також викликали відповідні служби, щоб звільнити автомобіль від поваленого дерева.

Зі слів начальниці відділу Ірини Варварук, звернення у службу ДСНС Волині про ліквідацію наслідків ранкової негоди до них не надходили.

Прес-секретарка ПрАТ "Волиньобленерго" Інни Ройко розповіла, що станом на десяту годину ранку до них звернення про пошкодження ліній електропередач не надходили.

Читайте також: На якому етапі ремонтні роботи на проспекті Волі

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром