У Луцьку дівчина втупилась в телефон і потрапила під колеса авто

29 Вересня 2017, 23:33
Фото ілюстративне 14494 Джерело: gizmodo.in
Фото ілюстративне

Дівчина, яка переходила дорогу, втупившись у телефон, потрапила під машину.

«Дурне «поїхало в турне» купило телефон», – пише на своїй сторінці у Facebook лучанка Лєна Шторм.

Вона розповіла, що стала свідком ситуації, як під машину потрапила дівчина з її «улюбленої» категорії пішоходів.

До двох одночасно «улюблених» категорій жінка відносить такі: «люди, які переходять дорогу, втупившись у телефон» та «люди, які на автопілоті «вискакують» на перехід, не зауваживши, як далеко машини та елементарно, який їх гальмівний шлях».

«Результат - великий бабах, дівчина перевернулася, зробила кувирок, набила на голові величезну гулю, обриси якої стали видніти вже за кілька секунд. Водій чемно вийшов та забрав її підвести, куди потрібно», – йдеться у дописі.

За словами авторки допису, дівчина навіть, перевернувшись і будучи в стані шоку, машинально водила пальцем по екрану смартфона.

«Можливо, продовжувала листуватися у соцмережі», – припускає вона.

«До чого я це все веду? Я в принципі дуже «сєрдобольна» людина і мені шкода всіх живих істот. Але в цьому випадку те, що обійшлося без травм дівчини, мене тішить не з позиції жалю до неї, а саме до водія. Бо якби були серйозні пошкодження, невинний молодий хлопець постраждав би через дурепу, котра, п'ялячись у телефон, вискочила на перехід. І головне - формально вона була б права. На цьому місці могла бути «ваша реклама» якась мораль, але й без неї все ясно», – обурюється пані Олена.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром