У луцький МакДональдз шукають працівників на «біржі»

13 Серпня 2021, 16:10
Обговорили вакансії для «МакДональдз» 1552
Обговорили вакансії для «МакДональдз»

Компанія «МакДональдз» – світовий лідер у галузі швидкого обслуговування і налічує понад 35 тисяч закладів у більш ніж 120 країнах світу, які щодня обслуговують близько 70 мільйонів відвідувачів.

Незабаром заклад легендарної компанії з’явиться і в Луцьку. Обласна служба зайнятості завжди оперативно реагує на всі події, які відбуваються у регіоні. Про це йдеться на сайті Волинського обласного центру зайнятості.

Директор Волинського обласного центру Роман Романюк зустрівся з керівником ресторації Василем Тропаком, аби обговорити можливості майбутньої співпраці.

«Приємно познайомитися з директором ресторану. Вдвічі приємно, що серед клієнтів служби зайнятості – заклад зі світовим ім’ям. Зробимо усе можливе, аби надати максимально якісні послуги в укомплектуванні вакансій», – прокоментував Роман Романюк.

З відкриттям «МакДональдз» у місті створять понад 100 робочих місць, які допоможуть усім, хто перебуває в активному пошуку роботи реалізувати себе на ринку праці. Компанія пропонує працевлаштування людям різних культур, національностей, особам з інвалідністю, людям старшого віку і, значною мірою, молоді, яка тільки розпочинає шлях у трудовій діяльності.

Співпраця з таким потужним роботодавцем – вкрай важлива для обох сторін. Служба зайнятості готова в якнайшвидші терміни забезпечити клієнта цінними кадрами. Натомість, Волинський ОЦЗ отримає надійного партнера з високими стандартами і чіткими, незмінними, конструктивними та етичними принципами.

Читайте також: Студенти Малої комп'ютерної академії ШАГ відсвяткували випускний

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром