Вручили студентські квитки Центру освіти третього віку

24 Грудня 2015, 14:38
3348 Джерело: viem.edu.ua

Центр освіти третього віку при Університеті бізнес-інновацій, економіки та менеджменту (ВІЕМ) відкрив черговий навчальний рік для людей поважного віку.

Урочистості з нагоди офіційного відкриття Центру освіти третього віку під офіційною назвою «Блакитний вогник» розпочався врученням студентських квитків та аналізом напрацьованих результатів проекту, інформує прес-служба ВІЕМ.

Заодно пригадали про організацію круглих столів, серії тематичних заходів «Чайні посиденьки Клубу 55+» та поїздку на спортивну олімпіаду у Зволені.

Особливого колориту події додали гості з Люблінського університету третього віку з Польщі, що ще раз підкреслило надзвичайну важливість проекту та його міжнародний статус.

Директор Люблінського університету пані Малгожата Становська привітала присутніх зі святами, побажала успіху студентам та… запросила у гості – на зимову олімпіаду для студентів університетів третього віку.

Студенти Центру освіти третього віку отримали від Голови наглядової ради BIEM Вадима Вітинського студентські квитки в оригінальному дизайні. Подяками від ректора ВІЕМ Василя Байцима та подарунками від партнерів були нагороджені найвправніші спортсмени ЦОТВ та найактивніші студенти. А викладачі-волонтери, окрім подяк, отримали ще і преміювання за надзвичайно важливу роботу та внесок у розвиток освіти третього віку.

Попри те, що навчання у Центрі почалося у жовтні цього року, навчальний заклад уже має свій гімн, слова до якого написала талановита студентка Наталія Бугай. Цей гімн прозвучав у виконанні хорового колективу ЦОТВ під керівництвом Тетяни Мазурик.

Ефектним завершення офіційної частини свята стало виконання учасниками хорового колективу Центру освіти третього віку щедрівки «Старий рік минає».




Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром