Площу перед Палацом урочистих подій у Луцьку реконструюють: що там відбувається

11 Серпня 2021, 09:27
Палац урочистих подій 1608
Палац урочистих подій

У Луцьку розпочали реконструкцію території навколо Палацу урочистих подій.

Про це розповів «Суспільному» начальник департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк.

Ремонтні роботи розпочались з боку будівлі та на задньому дворі. Тут працює техніка, знімають верхній шар асфальту.

Працівниця Палацу урочистих подій Лариса Кияновська розповідає, — через занедбаний стан площі та будівлі частина молодят соромиться надворі фотографуватися.

Серед них і лучанка Вікторія Нестеренко. Дівчина принесла подавати заяву на розпис до відділу державної реєстрації актів цивільного стану. Каже, що фотографуватись тут не буде, а десь у гарному місці.

Біля площі Героїв Майдану два дні на тиждень до обіду працює фермерський ринок. Продавчиня Анна Патаранюк говорить, що їх попередили, що тут торгівлю не зможуть вести через реконструкцію.

Зі слів Миколи Осіюка, загальна вартість реконструкції площі — 23 млн грн. Проєкт розробили івано-франківські архітектори.

Згідно з проєктом, перед Палацом урочистих подій мають висадити більше сотні дерев, облаштувати паркомісця та провести нове освітлення, – розповів начальник департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

 

Читайте також: Чому у центрі Луцька всихають ялини: висновок фітопатолога зі столиці

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром