У Боратинській громаді відбудеться велопробіг з прапорами

10 Серпня 2021, 09:26
Велопробіг до Дня прапора 1025
Велопробіг до Дня прапора

У Боратинській громаді влаштують велопробіг з прапорами.

Про це повідомили на сайті Боратинської сільської ради.

Велопробіг присвячений до Дня Державного Прапора та Дня незалежності Україн.

«Велосипедна подія, вже стала хорошою традицією у Боратинській громаді. Цьогоріч захід також відбудеться, але вже під назвою «24 — об’єднані прапором», адже наша громада стала більшою і налічує 24 населених пункти. Велолюбителі провезуть жовто-блакитний стяг найвіддаленішими та наймальовничішими куточками нашої громади. Буде ще цікавіше та драйвовіше», — зазначають організатори.

Захід відбудеться 23 серпня, старт о 9:00 від Боратинського спорткомплексу. Основна мета марафону – популяризація здорового та свідомого способу життя, а також велоспорту, як елементу проведення активного та корисного дозвілля.

Орієнтовний маршрут проведення велопробігу: Боратинський спорткомплекс (старт) - Новостав - Голишів - Коршовець - Вербаїв - Мстишин - Лучиці - Промінь - Лаврів - Баківці - Радомишль - Суховоля - Романівка - Озеряни - Коршів - Вікторяни - Ратнів - Гірка Полонка - Оздів - Цеперів - Баїв - Городище - Полонка - Рованці - Боратинський спорткомплекс (фініш). Протяжність маршруту – 130-140 км.

Учасники велопробігу можуть подолати усю дистанцію або ж приєднатися до велоколони у своєму населеному пункті. Той, хто здолає весь маршрут та вкладеться у контрольний час отримає медаль фінішера, решта велолюбителів також не залишаться без подарунків.

Вік учасників – необмежений, однак додамо, що особи віком до 18 років, котрі виявлять бажання проїхати всю дистанцію, мають бути в супроводі одного з батьків. Кожен учасник несе персональну відповідальність за власне самопочуття та стан здоров’я. Дрес-код для учасників події – довільний, обов’язковий елемент – національна символіка.

Долучитися до велопробігу запрошують також і вболівальників. Прихильникам спорту пропонують облаштувати своєрідну «фан-зону» у кожному населеному пункті, де зустрічатимуть колону велосипедистів.

Зареєструватися для участі у веломарафоні можна за посиланням. Кількість учасників обмежена – до 50 осіб. Реєстрація триватиме до 16 серпня включно.

Контактна особа з питань організації велопробігу: Володимир Казаков +380976244595.

Читайте також: У Луцькій громаді пройде фестиваль «З родинного джерела»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром