Учні луцької гімназії матимуть персональні шафки для речей

28 Вересня 2017, 09:11
4873

Рішення встановити у школі кількасот шафок прийняв батьківський комітет гімназії.

Учні луцької Гімназії №4 імені Модеста Левицького тепер не стоятимуть у черзі перед гардеробом – вони зможуть залишати у школі змінний одяг та взуття, а також деякі підручники: батьки підтримали ініціативу керівництва школи та встановили кілька сотень персональних шафок для дітей.

На перерві у коридорах біля шафок збираються цілі компанії учнів. Тут вони зберігають верхній одяг, парасолі та ланч-бокси з обідом.

«Зранку діти зайшли – переодягнулися, перевзулися – і зразу на урок. Персонал не навантажений, черг у гардеробі немає. Ми порадилися з батьками, і вони це сприйняли дуже добре. Вони замовили шафи і домовилися про встановлення. Це є благодійні внески на гімназію», – розказав директор навчального закладу Олександр Мишковець.

Робота зі встановлення меблів триває досі. 

Читайте також: У луцькій гімназії гостювали учні з трьох країн Європи






Людмила РОСПОПА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром