Майбутні економісти обрали найкращого «агента 007»

24 Грудня 2015, 13:15
3112

Студенти Інституту економіки та менеджменту Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки змагалися за звання містера.

Конкурс відбувся у середу, 23 грудня, у Центрі культури та дозвілля університету.

У ролі культового Джеймса Бонда себе спробували шестеро юнаків: Андрій Муран став «агентом 001», Роман Жовнірук – «агентом 002», Андрій Отченаш – «агентом 003», Ігор Вишинський –  «агентом 004», Владислав Колтонюк – «агентом 005», Андрій Ульяницький  –  «агентом 006». Справжнього агента 007 глядачі на сцені так і не побачили.

«Колеги-дівчата придумали цю ідею. Вони, напевно, вже бачили у кінотеатрах прем'єру нової історії бондіани. От і вирішили втілити улюблений фільм на сцені», – каже організатор дійства, студентський декан Інституту економіки та менеджменту Назар Дубина.
 
Розпочалося дійство з традиційного конкурсу представлення. Хлопці з'явилися перед публікою як справжні шпигуни. Для конкурсу вони одягнули чорні костюми, метелики і, звичайно, чорні окуляри. Вже у першому конкурсі журі було суворе та та прискіпливе. Конкурсанти отримали від суддів «четвірки» і навіть «трійки».

У другому конкурсі хлопці  демонстрували інтелект. «Агенти» зізналися, що саме цього випробування боялися найбільше. Спершу їм довелося відповідати на цікаві запитання організаторів. Зокрема вони роздумували про те, яким було би життя без мандаринів. Окрім того, «таємні агенти» показали, наскільки добре знають своїх чарівних супутниць. До рук новоспечених джеймсів бондів потрапили помади та тіні. Конкурсанти не лише ідентифікували предмети, але й придумували для них варіанти застосування у побуті.

Опісля хлопці показали свої таланти: вражали публіку співом, танцями та жартами. Роман  Жовнірук разом із подругами перевтілився у гумористів з «VIP Тернопіль». Як справжні фермери, вони виконали пісню « Посадили буряки». Андрій Отченаш потішив публіку традиційним українським танцем, а Андрій Ульяницький з товаришем перевтілився у гурт «Arctic Monkeys». Анатолій Муран та Ігор Вишинський заспівали «Гей соколи!» та « Василино», а Владислав Колтонюк виконав танець, присвячений бійцям на сході. Також містери Інституту економіки та менеджменту разом з чарівними партнерками виконали пристрасне танго.

«Містером глядацьких  симпатій» та віце-містером факультету визнали Ігоря Вишинського, «Містером позитивом» – Владислава Колтонюка, «Містером щирість» став Андрій Муран, «Містером Креативність» – Андрій Ульяницький, «Містером інтелект» – Жовнірук Роман. Найкращим серед хлопців журі визнало Андрія Отченаша. Хлопець також отримав титул « Містер Спокуса».

«Деякі моменти були просто експромтом, але дякую усім, хто справді підтримував. Найважчим був інтелектуальний конкурс. Запитанням про мандарини загнали геть у глухий кут. Дякую, громадському руху «Іскра» та усім друзям за підтримку», – поділився переможець.

1



1







Переможець конкурсу Андрій Отченаш стверджує, що за допомогою дзеркала можна й шпигувати
Переможець конкурсу Андрій Отченаш стверджує, що за допомогою дзеркала можна й шпигувати

 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром