У Боратині розпочав роботу «Активний парк»

09 Серпня 2021, 12:35
У Боратині розпочав роботу «Активний парк» 937
У Боратині розпочав роботу «Активний парк»

У селі Боратин відбулася презентація соціального проєкту «Активні парки — локації здорової України».

Його реалізація відбулась в рамках Програми Президента України «Здорова Україна», яка має на меті організацію оздоровчої активності для подовження тривалості життя населення. Про це йдеться на сайті Боратинської сільської ради.

«Активні парки» — це можливість без тренажерів, без персонального тренера, займатись фізичними навантаженнями разом з нашими олімпійськими чемпіонами, зірками українського спорту, сучасними зірками нашого телебачення та естради. Тепер, завдяки встановленим поруч із майданчиком інформаційним дошкам, кожен зможе через свій смартфон обрати рівень складності та інтенсивності комплексу вправ на спеціальній онлайн-платформі й займатися з віртуальним тренером.

На презентацію соціального проєкту завітало чимало мешканців громади, які охоче долучилися до масової руханки та спробували скористатися оновленою спортивною локацією. Для найменших любителів спорту координаторка «активного парку» Антоніна Черняк організувала змагання та естафети.

«Сподіваюся, що цей проєкт зробить заняття спортом доступнішим для мешканців нашої громади, адже займатися можна поряд з домом, — розповідає координаторка локації Антоніна Черняк. —Майданчик дуже зручний, тут можна робити багато комплексних вправ, тим паче на свіжому повітрі тренуватися приємніше, ніж в спортзалі. Вже найближчим часом у нас заплановано багато активностей, за графіком тренувань слідкуйте на сторінках проєкту «Активний парк» у Фейсбук та Інстаграм».

 

Читайте також: У Рованцях – престольний празник

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром