У військовому госпіталі розпочали ремонти

24 Грудня 2015, 10:57
3963 Джерело: facebook.com

Завдяки допомозі волонтерів і пожертвам благодійників у військовому госпіталі Луцького гарнізону розпочали ремонт – поки що оновлюються туалети та душові інфекційного відділення.  

Про це пише на своїй сторінці в Facebook відома луцька волонтерка Наталя Ариванюк.

«Нарешті можу прозвітувати-сьогодні розпочалися роботи по демонтажу плитки в туалеті та душовій в військовому госпіталі Луцька, – пише Наталя. – Розпочали з душової інфекційного відділення. Через які перипетії мені прийшлось пройти і скільки ночей не спати, знають лише кілька людей, які також хвилювалися і моя сім'я!
Тут, як в АТО, було своє загострення, нерви, нерозуміння, майстерне викручування «штаба»... По роду своєї роботи звикла чітко виконувати свою роботу та відповідати за СЕБЕ і свої вчинки...
Дякую усім колегам за підтримку і ЗМІ, і бійцям, за те, що завжди були напоготові, ‪#‎шпитальмайдану ‪#‎народнийконтроль і саме головне – нашим інвесторам за терпіння. Адже патріотам за кордоном важко збагнути халатність та бездіяльність.
Головне – результат, належним чином використані матеріали і вчасно завершена якісна робота!».

Принагідно волонтер дякує благодійникам, завдяки яким здійснюється ремонт: «кошти – понад 200 000 гривень – на матеріали виділила Канадсько-Українська Фундація за підтримки сім'ї Волер, у пам'ять дідуся Миколи Волера, який родом з Луцька».



Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром