У Луцьку «перекроїли» міський бюджет

07 Серпня 2021, 14:00
Луцькрада 815
Луцькрада

Депутати міської ради внесли зміни до бюджету Луцької тергромади на 2021 рік.

Рішення прийняли на позачерговому засіданні сесії 6 серпня, йдеться на сайті ради.

«Необхідність скликати позачергову сесію викликана тим, що будівництво нового корпусу закладу загальної середньої освіти №13 планують наступного року включити до фінансування з Фонду державного регіонального розвитку. Крім того, планують включити до цього переліку і реконструкцію стадіону у селі Забороль. Тому нам потрібно встигнути підготувати усі необхідні документи», наголосив міський голова Ігор Поліщук.

Відтак, депутати виділили з бюджету територіальної громади 300 тисяч гривень на проведення експертизи проєкту будівництва нового корпусу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13.

100 тисяч гривень депутати передбачили для організації Міжнародного благодійного джазового фестивалю «Art Jazz Cooperation 2021».

На реалізацію комплексної програми соціальної підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які зареєстровані на території Луцької міської територіальної громади на 20121-2023 роки на здійснення зубопротезування депутати виділили 100 тисяч гривень.

Департаменту житлово-комунального господарства передбачили 99,8 тисячі гривень:

  • на капітальні видатки на придбання пляжних кабінок в сумі 49,9 тисячі гривень;
  • на поточні видатки на встановлення лавок, урн та пляжних кабінок на центральному пляжі в сумі 49,9 тисячі гривень;
  • збільшили поточні видатки на збирання, вивезення та захоронення сміття із стихійних сміттєзвалищ та безгосподарних побутових відходів в сумі 500 тисяч гривень внаслідок зменшення поточних видатків з оплати послуг утримання сміттєсортувальної лінії.

Крім того, під час позачергової сесії депутати розподілили кошти депутатського фонду в сумі 49 тисяч гривень на організацію поїздки колективу «Волиняни» на II Міжнародний фестиваль музики та народних танців «Альпійські скарби» у місто Блед (Словенія) та XI Міжнародний конкурс Св. Стефана у місто Будва (Чорногорія). Їх виділили з свого фонду депутатка Ірина Чебелюк та депутат Дмитро Грачов.

Читайте також:  Луцькрада звернулась до Міністерства захисту довкілля та природніх ресурсів через Гнідавський цукровий завод

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром