Заступниця Міністра охорони здоров'я проінспектувала луцькі медзаклади

07 Серпня 2021, 11:15
Ірина Садов’як (по середині) під час візиту в Луцьк 865
Ірина Садов’як (по середині) під час візиту в Луцьк
Ряд медзакладів Волині відвідала перша заступниця Міністра охорони здоров'я України Ірина Садов’як в рамках робочої поїздки в область. 
 
Основна мета візиту – посилення проведення вакцинальної кампанії на Волині. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.
 
Зокрема, посадовиця завітала у Луцький центр первинної медичної допомоги №2, де діє центр масової вакцинації населення. Ірина Садов’як звернулась до медиків посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед пацієнтів про важливість вакцинації.
 
Як наголосила перша заступниця Міністра охорони здоров’я, у проведенні вакцинальної кампанії дуже важливу роль має сімейний лікар, який повинен працювати із своїми пацієнтами та проводити відповідну інформаційну роботу про важливість вакцинації. Лише це допоможе вберегти людей та запобігти новій хвилі захворюваності на COVID-19 (викликаної штамом Дельта), котру прогнозують на осінь.
 
Опісля посадовиця оглянула центр масової вакцинації населення, що облаштований на першому поверсі Луцького центру первинної медичної допомоги №2. 
 
Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024