У Луцьку запалять різдвяні благодійні свічки

24 Грудня 2015, 09:54
1744 Джерело: facebook.com

Волинський осередок «Об'єднання «Самопоміч» разом з обласним благодійним фондом «Карітас-Волинь» організовує всеукраїнську акцію «Різдвяна свічка».

Акція відбуватиметься уп’яте, про це повідомляють у Facebook на сторінці Об'єднання «Самопоміч» – Луцьк.

Мета  – збір коштів для допомоги дітям із соціально незахищених груп: сиротам, молоді з особливими потребами, дітям з неблагополучних і малозабезпечених родин, а також дітям трудових мігрантів.

«У цей передсвятковий період в церковних громадах, громадських організаціях-партнерах ми реалізовуватимемо свічки, зроблені руками людей з особливими потребами. Кожен з Вас зможе придбати таку різдвяну свічку, підтримавши добру справу», – пишуть організатори.

 Кошти від акції будуть спрямовані на активний розвиток дітей із соціально незахищених верств населення: участі у літніх таборах, відвідуванні екскурсій, роботі навчальних груп і творчих гуртків в дитячих соціальних центрах, організації свят.

«Ми хочемо не лише надати адресну допомогу, але й звернути увагу соціуму на проблем дітей, що живуть поряд і перебувають у складних життєвих обставинах. Завдяки такій підтримці чимало дітей уже повернулося до активного життя у суспільстві», – зазначено у дописі.

Організатори просять приєднуйтеся до ініціативи усіх небайдужих. 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром