На роботу в міськраду візьмуть нових людей

23 Грудня 2015, 17:40
2290

Депутати підтримали проект про затвердження структури виконавчих органів ради та загальну чисельність апарату ради і її виконавчих органів.

Згідно з рішенням, кількість працівників зросте на 17 осіб. Наразі їх чисельність сягає 499 працівників.

Проте деякі депутати висловили сумніви щодо доцільності негайного голосування, оскільки не було прописано: на які посади і в яких кількостях мають прийти нові працівники.

«Крім кількісного складу, маємо мати перелік одиниць з переліком посад. Я не думаю, що це таємниця, яку не можна оприлюднити. Проте цього не було зроблено. Я би просив давати депутатам максимально інформацію», – зауважив Андрій Козюра.

Григорій Пустовіт зауважив, що варто працювати за законом, де сказано: штат – це перелік посад.

«Ми задали запитання – що таке штат? Це перелік посад, які ми затверджуємо. А переліку немає. У типових штатах були вказані посади. Якби були типові штати, то у нас було би не 5 заступників, а чотири. Давайте повернемося обличчям до закону і будемо його дотримуватися», – розповів Пустовіт.

Проте міський голова Микола Романюк зауважив, що міська рада ніколи не ховала ні кількості, ні зарплат працівників.

«Я не розумію, з чого ми робимо проблему і що хто ховає? Зайдіть на сайт міської ради, там всі штатні розписи опубліковані з окладами. Тільки когось призначили, відразу всі розпорядження є на сайті», – нагадав міський голова.

Депутати таки прийняли рішення про збільшення структурних одиниць, але з доповненням. На наступне пленарне засідання депутатам мають представити розписи всіх структурних підрозділів.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
23 Грудня 2015, 20:02
Меру-5 замів,депутатам-по п*ять помічників,кожному заму-по п*ять управлінь(Яковлєву-в т.ч.-управління по заміні коліс,Григоренку-вт.ч.-управління з бульдозером для знищення товарів продавців-рецидивістів...і т.ін..-децентралізація по-луцьки почалась...
24 Грудня 2015, 11:45
Помічники депутатів не входять в штат міськради і не отримують зарплати. Виправ свою реальність якщо вже вирішив все критикувати. А до чого тут децентралізація??
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром