Прокурор Луцька отримує меншу зарплату, ніж патрульний поліцейський

23 Грудня 2015, 17:01
2635

Новопризначений прокурор Олександр Шпота розповів, що прийшов змінювати не лише обличчя прокуратури, а й філософію її роботи.

Зустріч прокурора Луцької місцевої прокуратури із представниками громадськості відбулася у середу, 23 грудня.

Очільник міської системи правосуддя зазначив, що зустріч організував, бо «за дверима ховатися не збирається». Проте про якісь результати роботи поки говорити ще рано.

«Із сорока шести осіб, які працювали у прокуратурі, разом з керівниками залишилося 26. Команда у нас молода, середній вік працівників становить від 25 до 30 років. Старатимемося зробити усе, що від нас залежатиме у межах законодавства», – зауважив Олександр Шпота.

Прокурор зізнався, що новій посаді саме у Луцьку зрадів, адже нарешті зміг повернутися додому. До цього через роботу у Нововолинську змушений був знімати собі житло за межами свого рідного міста. На запитання про зарплатню, Олександр Шпота зауважив, що поки отримує менше, ніж патрульні поліцейські і «не факт, що ситуація зміниться найближчим часом».

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
24 Грудня 2015, 00:07
посадовий окладпрокурора меншийоднак прокурор міста Луцька отримував 11-13тис.грн. зарплати з нового року буде мати тисяч 30 і більше..це порівняє чи меше 6200 грн. поліцейських!!??
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024