«Вар’яти-шоу» дадуть у Луцьку додатковий концерт

25 Вересня 2017, 23:41
5138

До першого заявленого виступу ще залишився час, проте попит не стихає й квитків вже немає.

Тому артисти дають у місті одразу кілька концертів. 

Щоб задовольнити всіх охочих, «Вар’яти» вирішили провести додатковий виступ – 11 жовтня о 20 годині.

На лучан чекає нова 2-годинна програма. Всі свої історії артисти беруть із власного життя. Вони не жартують про політику – тільки на побутові теми, зрозумілі кожному з нас. Саме завдяки цьому «Вар’яти» здобули народну любов і на їх виступи приходять цілими родинами. 

«На концерті глядачі побачать добрий шматок того, що вийде в телеефір на Новому каналі ще до прем’єри другого сезону «Вар’ятів» на ТБ», – говорить очільник «Вар’яти-шоу» Сергій Притула.

Минулого року «Вар’яти-шоу» вийшли на новий рівень і з’явились в телепросторі. Восени 2017 в ефірі Нового каналу вийде другий сезон телеверсії «Вар’яти-шоу», який, як показали нещодавні зймоки, буде ще більш цікавим та захоплюючим.  

11 жовтня

Драмтеатр, 20.00.

Про шоу:

ВАР’ЯТИ-ШОУ було створено в 2010 році кращими представниками українського гумору. Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти «нижче пояса» та на політичну тематику – переважає побутова тема. 

Очільник «Вар’ятів» – відомий український шоумен та телеведучий Сергій Притула.

Сьогодні до складу Вар’ятів входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

Восени 2016 відбулася прем’єра «Вар’яти-шоу» в ефірі Нового каналу. Наприкінці серпня «Вар’яти» відзняли 9 випусків 2-го сезону шоу, яке вийде цієї осені.

Офіційний сайт: http://www.varyaty.com/

Сторінка в FB: facebook.com/varyaty

Сторінка в Іnstagram: instagram.com/varyatyshow

Сторінка в Youtube: youtube.com/varyaty

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром