У міськраді прийняли регламент, що може стати найкращим в Україні

23 Грудня 2015, 14:53
1774

Депутати проголосувала за новий регламент роботи Луцької міської ради, автором проекту став Павло Данильчук.

Таке рішення ухвалили на сесії міськради у середу, 23 грудня.

Павло Данильчук розповів, що до регламенту роботи міської ради внесли пропозиції, які можуть зробити її діяльність більш ефективною.

«Було запропоновано ряд суттєвих пропозицій до регламенту роботи міської ради. Регламент – це важливий документ. Наскільки ми хочемо бачити ефективною роботу ради. Там прописані догани депутатам, а також прописана діяльність погоджувальної ради», – розповів Павло Данильчук.

За його словами, саме такий орган, як погоджувальна рада, сприятиме більш швидкому ухваленню рішень.

Депутат Григорій Пустовіт зауважив, що новий регламент роботи ради може стати одним із найкращих в Україні, оскільки депутати обговорили та вичитали кожен його пункт.

«Прийняття регламенту важливий процес. Коли ми порівнюємо регламенти, то бачимо, що бажання експериментувати призвело до того, що протягом п’яти років ми його виправляли. Те, що підготували команда Павла Данильчука – дуже хороша робота. Хочу подякувати всім, хто вносив поправки. Ми протягом семи годин обговорювали кожен пункт. Після змін ми отримаємо один з найкращих регламентів в Україні», – зазначив Григорій Пустовіт.

Проект документа значно відрізняється від регламенту ради попередньої каденції. Депутати внесли ще деякі зміни. На депутатські запити відтепер надаватимуть чотири хвилини.

Депутати одноголосно прийняли новий регламент, проте роботу засідання продовжили ще за старим. З повним текстом нового регламенту можна ознайомитися на сайті Луцької міської ради.  

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром