Зірвав джекпот: у Струмівці водій за порушення ПДР отримав 7 адмінпротоколів

02 Серпня 2021, 17:30
Водій порушив ПДР 814
Водій порушив ПДР

У селі Струмівка, що під Луцьком, патрульні затримали водія, що порушив правила дорожнього руху. За вчинені правопорушення на нього склали 7 адмінпротоколів.

Про це інформує патрульна поліція Волинської області

Вчора, 1 серпня, під час вимірювання дотримання швидкісного режиму на автодорозі Н-22 (Устилуг — Луцьк — Рівне), 96 км с. Струмівка, патрульні зупинили керманича Volkswagen Passat, який керував у населеному пункті зі швидкістю 89 км/год, при цьому користувався засобами зв'язку під час руху та не був пристебнутий ременем безпеки.

Під час спілкування з водієм, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння у присутності свідків на місці події. Результат — 1,81 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму. Однак з результатом не погодився і відмовився пройти огляд у медичному закладі.

На керманича патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ч.1 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину), ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки), ч.6 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в Україні), ч.2 ст.122 (Користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без поліса обов’язкового страхування) та. 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.

Читайте також: У Луцьку затримали нетверезого водія

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром